Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Over GRIP SOLUTIONS

Over DeckX Products & GripFactory

Producten van GripFactory hebben een lange staat van dienst. GripFactory weet als geen ander wat wel en wat niet werkt op het gebied van het stroever maken van vloeren en trappen. Noor Noord- en Midden-Nederland is DeckX Products uw aanspreekpunt voor advies, levering en aanbrengen van GripFactory producten.

De producten zijn door GripFactory ontwikkeld of verbeterd en zijn allemaal uniek. Voor ieder glad oppervlak is er een antislip oplossing. DeckX Products komt graag bij uw bedrijf of instelling langs om de situatie op het gebied van gladheid te inventariseren en erover te adviseren. Omdat de producten van GripFactory worden gemaakt op verschillende productie locaties, kunnen de scherpste tarieven worden aangeboden en specifieke aanpassingen worden gedaan aan het product voor uw toepassing.

De vijf zekerheden van GripFactory
  • Garantie. Bij ons kunt u rekenen op maximale garantie.
  • Veiligheid. Onze antislipoplossingen voldoen aan de strengste eisen.
  • Snelheid. Uw vloer of trap is na behandeling direct gebruiksklaar zonder stof of lawaai.
  • Onderhoudsvriendelijk. Behandelde vloeren en trappen zijn hygiënisch en zeer eenvoudig schoon te houden.
  • Prijs. Bij ons kunt u altijd rekenen op de scherpste prijs-/kwaliteitsverhouding.
De drie unieke garanties van GripFactory
  • Kennisgarantie. GripFactory heeft diepgaande kennis van haar producten en de toepassing ervan. Wij zijn op de hoogte van nationale en internationale wet- en regelgeving omtrent het veilig maken vloeren en trappen in alle sectoren. Hierdoor kunnen onze adviseurs u altijd het ideale advies geven. Gegarandeerd!
  • Keuzegarantie. Bij GripFactory heeft u keuze uit de meest uiteenlopende antislipoplossingen. Hierdoor kunnen we voor elke situatie en voor elke ondergrond het ideale antislipproduct leveren. Gegarandeerd!
  • Kwaliteitsgarantie. GripFactory levert uitsluitend antislipproducten met een hoge kwaliteit. We vinden namelijk dat u dag en nacht op onze kwaliteit moet kunnen vertrouwen. Om dat te garanderen, werken wij samen met de beste fabrikanten, hoogwaardige materialen en gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers. Daarom durven wij jarenlange garantie te geven. Gegarandeerd!