Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Over GRIP SOLUTIONS

Grip solutions

Steiger, vlonder en brug

Het dek van een steiger, vlonder of brug kan opgebouwd zijn uit composiet dekplanken, gerecycled plastic planken of (bamboe)hout. Composiet dekplanken zijn voorzien van een slijtlaag. De andere materialen voorzien wij van Gripstrip. Is er sprake van een renovatieproject waarbij het dek nog in goede staat is maar glad, dan passen wij Gripstrook toe. Gripstrook wordt geschroefd op het bestaande dek.

 

Galerij

Een galerij met een loopoppervlak van hout kan ondanks het profiel in de plank glad zijn. De perfecte oplossing voor het stroef maken in deze situatie is het gebruik van Gripstrook of Gripstrip-mini. Gripstrook wordt op het hout geschroefd, Gripstrip-mini wordt verlijmd in de groef.

 

Trap en vluchtweg

Trappen en vluchtwegen bij bedrijven- en appartementencomplexen bestaan in veel gevallen uit een route over stalen roosters. In natte omstandigheden zal het staal glad zijn. Voor het bevorderen van de veiligheid adviseren wij toepassing van Gripstrook.

 

Materiaal

Gripstrook en Gripstrip-mini worden gemaakt van glasvezelversterkt kunststof. Een Gripstrip is een zwaluwstaart infrezing gevuld met epoxy en afgewerkt met instrooimateriaal. Gripstrip is leverbaar in de kleuren grijs, antraciet en Indian Red.