Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Over GRIP SOLUTIONS

Grip solutions

Steiger, vlonder en brug

Het dek van een steiger, vlonder of brug kan opgebouwd zijn uit composiet dekplanken, gerecycled plastic planken of (bamboe)hout. Composiet dekplanken zijn voorzien van een slijtlaag. De andere materialen voorzien wij van Gripstrip. Is er sprake van een renovatieproject waarbij het dek nog in goede staat is maar glad, dan passen wij Gripstrook toe. Gripstrook wordt geschroefd op het bestaande dek.

 

Galerij

Een galerij met een loopoppervlak van beton kan in de loop van de tijd glad worden. Met Gripplaat verlijmd op het beton voorziet u snel in een degelijke antislip voorziening. Een galerij met een loopoppervlak van hout kan ondanks het profiel in de plank glad zijn. De perfecte oplossing het stroef maken in deze situatie is het gebruik van Gripstrip-mini.

 

Trap

Trappen in flats en appartementengebouwen zijn veelal gemaakt van beton. Door het vele gebruik worden de treden glad. Met Griptrede wordt gebruik van de trap weer veilig. Ook op houten trappen wordt Griptrede toegepast.

 

Vluchtweg

Een vluchtweg bij bedrijven- en appartementencomplexen bestaat in veel gevallen uit een route over stalen roosters en trappen. In natte omstandigheden zal het staal glad zijn. Voor het bevorderen van de veiligheid adviseren wij toepassing van Gripplaat en Griptrede.

 

Materiaal

Gripplaat, Gripstrook, Gripstrip-mini en Griptrede worden gemaakt van glasvezelversterkt kunststof. Een Gripstrip is een zwaluwstaart infrezing gevuld met epoxy en afgewerkt met instrooimateriaal. Gripstrip is leverbaar in de kleuren grijs, antraciet en Indian Red.