Neem contact met ons op of maak een afspraak.

PLASTICS

Het assortiment gerecycled plastic palen en planken hebben wij ondergebracht in verschillende groepen: ECO, CONSTRUCT, URBAN en GREEN.

Voor toepassing in de openbare ruimte, bij ziekenhuizen, instellingen, scholen en speeltuinen zijn MARMAX gerecycled plastic producten ideaal omdat er geen onderhoud nodig is. Met een sopje is het eenvoudig schoon te maken. DeckX Products is exclusief vertegenwoordiger in Nederland van Marmax Products Ltd., een bedrijf dat van ingezameld plastic duurzame producten zoals (speel)meubilair, steigers, hekwerk en hondenspeeltoestellen maakt.De Marmax producten zijn veelal leverbaar in zwart, bruin, groen, blauw, regenboog en zwart/grijs. Wenst u een combinatie van kleuren die niet genoemd wordt bij het artikel, neem dan contact met ons op. En bij bestelling van grote hoeveelheden is iedere kleur mogelijk.

Een dek van gerecycled plastic heeft vele voordelen. Nadeel is dat het glad wordt wanneer het nat is. Ter voorkoming van valongelukken is het raadzaam de dekplanken te voorzien van Gripstrip.

Marmax meubilair kids pns
2020-08-05 Watercampus (2)

Producten