Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Over ons

DeckX Products
DeckX Products is opgericht in september 2019. DeckX Products vertegenwoordigt een aantal (buitenlandse) fabrikanten in Nederland. In het verleden handelden wij onder de naam Marmax Products Nederland. De jarenlange kennis van gerecycled kunststof en composiet producten maakt dat DeckX Products uniek is in de markt. Voor veel opdrachtgevers en verwerkers weet DeckX Products het juiste product en constructie voor te stellen.

PLASTICS
Het assortiment PLASTICS bestaat grotendeels uit het assortiment van Marmax Products uit het Verenigde Koninkrijk. Naast dit assortiment levert DeckX ook gerecyclede kunststof palen en planken van diverse fabrikanten.

COMPOSITE
In samenwerking met Composite Structures uit Meerkerk, fabrikant van composiet bruggen, heeft DeckX Products in Noord-Nederland al tientallen projecten mogen realiseren van een eenvoudige voetgangersbrug met een grote overspanning tot een zware verkeersbrug. Projectmatig leveren wij ook composiet profielen, zoals liggers, dekplanken en damplanken.

GRIP SOLUTIONS
In het verleden zijn er mooie projecten gerealiseerd met GripFactory uit Woerden. Dit heeft geleid tot een samenwerking. In de Grond-, Weg- en Waterbouw is er vraag naar antislip oplossingen voor bijvoorbeeld een houten dek. Maar ook in de woningbouw zijn er volop situaties waar antislip oplossingen gewenst zijn, denk maar aan houten dekplanken in galerijen en natuurstenen vloeren in bedrijfsentrees. Naast het pakket producten in composiet platen, stroken en strips, bestaat het assortiment uit liquids en coatings om bijvoorbeeld bestrating en tegels stroef te maken.

 

Bezoek en advies op locatie voor alle producten van DeckX Products levert u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kosten. Bel gerust voor een afspraak!

Team DeckX Products.