Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Over ons

DeckX Products
DeckX Products is leverancier van gerecycled plastic producten, composiet producten en antislip oplossingen. In het verleden handelden wij onder de naam Marmax Products Nederland en lag de focus op het leveren van Marmax straat- en speelmeubilair, Marmax hondenspeeltoestellen en steigers van gerecycled plastic. Nu, met duurzame materiaal oplossingen in gerecycled plastic én composiet, weet DeckX Products klanten in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en infra, recreatie en hoveniersmarkt uitstekend te ontzorgen.

PLASTICS
Het assortiment gerecycled plastic palen en planken hebben wij ondergebracht in verschillende groepen: ECO, CONSTRUCT, URBAN en GREEN. Producten gemaakt van gerecycled plastic zoals parkbanken, tafels, bloembakken en hondenspeeltoestellen vindt u bij de groep MARMAX.

COMPOSITES
DeckX Products levert composiet bruggen, van een eenvoudige voetgangersbrug met een grote overspanning tot een zware verkeersbrug. In ons assortiment vindt u composiet profielen en bevestigingsmateriaal. Met de liggers, dekplaten, het leuningwerk en het bevestigingsmateriaal stelt u zelf een brug samen. Onze GVK roosters zijn als dek van een steiger/brug of als traptreden toe te passen. Van het leveren van een complete brug tot brugonderdelen: wij zijn u graag van dienst!

GRIP SOLUTIONS
In de grond-, weg- en waterbouw is er vraag naar antislip oplossingen voor bijvoorbeeld houten dekken. Maar ook in de woningbouw zijn er volop situaties waar antislip oplossingen gewenst zijn, denk maar aan houten dekplanken in galerijen en balkons. Een brugdek, galerij, trap of vluchtweg: een antislip oplossing is er voor iedere situatie.

Graag komen wij bij u langs om u de mogelijkheden te bespreken en samples te laten zien. Bel gerust voor een afspraak!

Team DeckX Products.